Openingsuren einde jaar
Zondag 17 december: 12u00-18u00
Maandag 18 december: 11u00-17u00
Di-woe-do-vr: 9u30-18u00
Zaterdag 23 december: 10u00-18u00
Zondag 24 december: 11u00-16u00.
Maandag 25 december: Gesloten
Conceptstore Hasselt

 "Ik ben weer creatieve ondernemers tegengekomen. Ik had een gezellige babbel met het toffe duo Yasmine Reck en Bart Huysman, de bezielers van Cosine Concept Store gelegen aan de Kempische steenweg 503. Toen ik de zaak binnenstapte, zag ik Yasmine aan de kassa staan terwijl Bart een klant hielp. Ik merkte ook op hoe de mensen hier, heel op hun gemak, door de winkel wandelden. Direct wist ik dat deze zaakvoerders hun klanten écht graag willen verwennen."
- Gama Putra -

Lees verder

Oorbellen kinderen Hasselt
STUDEX: inschietoorbellen voor kinderen

Als 's werelds grootste fabrikant van systemen om oorgaatjes te maken, heeft Studex® ingezien dat er behoefte is aan verschillende systemen om de diverse markten in hun behoeftes te voorzien. Wij produceren diverse systemen tot tevredenheid van onze klanten over de hele wereld.

Lees verder

Gemini armbandjes
Gemini

Gemini armbanden voor mannen zijn erg populair en bovendien op én top Belgisch. Deze stoere heren armbanden zijn gemaakt van natuursteen, die tevens betaalbaar zijn. Gemini Bracelets geven een trendy en stoere uitstraling. De armbanden kunnen los maar ook als tweekleurige sets gedragen worden.

Lees verder

Copyright © Cosine Concept Store | Website by It's me