Lente- en zomercollectie

Nieuwe lente-zomercollectie is binnen

De eerste zonnestraaltjes komen piepen. Ze duwen de winter weg en maken plaats voor een zalig lentegevoel! Het kriebelt om de winterdressing weer om te toveren naar de frisse zomerdressing. Cosine maakt hiervan gebruik om de nieuwe lente-zomer collectie uit te stallen. Een gepast moment om ons gamma verder uit te breiden, namelijk met de merken Mos Mosh en BenBen Antwerp.

zomercollectie

Het Deense merk Mos Mosh staat vooral bekend om zijn trendy en kwaliteitsvolle jeans broeken, “jeans are our lives” is hun motto. Daarnaast hebben ze ook een hippe collectie blazers en shirts. De liefde voor hun werk is overduidelijk en vind je terug in hun ontwerpen.

zomercollectie

BenBen Antwerp, zoals de naam het doet vermoeden is het een Antwerps merk. Wat hen typeert is dat hun collectie gemaakt is voor elke vrouw, ook met wat grotere maten. Want vrouwen met wat ruimere vormen moeten ook de kans krijgen om modieus door het leven te gaan.

Benieuwd naar onze nieuwe spring/summer collectie? Kom langs Cosine om een nieuw rokje, kleedje of topje te scoren en het voorjaar goed in te zetten!

Copyright © Cosine Concept Store | Website by It's me