Nieuwe collectie, nieuwe merken

De solden periode is voorbij. We zijn er enthousiast ingevlogen om de winkel te vernieuwen en de nieuwe collectie uit te stallen. Een ideaal moment om uit te pakken met nieuwe leuke merken!

Josh V kledij

Josh V staat bekend voor zijn hippe en trendy kledingstijlen. Met kledij van Josh V kan je leuke combinaties maken om stijlvol op kantoor te verschijnen of een trendy casual outfit te creëren. De mooie kwalitatieve stoffen zorgen voor perfecte pasvormen. Naast kledij zijn er ook schoenen van Josh V zodat je fashionable bent van kop tot teen.

Co’Couture

Co’Couture is een Deens merk met een authentieke stijl. Met deze Scandinavische mode creëer je een stijlvolle en vernieuwende look. De ontwerpen zijn voorzien van leuke, vrolijke details en worden uitgevoerd in kwalitatieve stoffen. Met kledij van Co’Couture loop je ongetwijfeld modieus door het leven.

Sinds kort bieden we ook Fast Fashion of ‘snelle mode’ aan. Hierbij kunnen we mee gaan met de snel veranderende modetrends. Deze collectie omvat leuke en hippe kledingstukken aan zeer betaalbare prijsjes. Ideaal om je kleerkast uit te breiden op een budgetvriendelijke manier. Verder blijven ook trouw aan de collecties van Mos Mosh en Rue De Femme. Beiden supermerken met unieke en kwalitatieve kledingstukken.

Hou zeker onze social media in het oog. Foto’s van de kledij komen online zodat je steeds op de hoogte bent van nieuwigheden. En denk er aan: liken en delen is fijn!

Copyright © Cosine Concept Store | Website by It's me