Uniek aandenken aan je geliefde

Wil je graag een uniek aandenken aan je geliefde? See You Memorial Jewelry is een juwelenmerk dat zich focust op rouwjuwelen. Je hebt keuze uit een uitgebreid gamma zoals ringen, kettinghangertjes, armbandjes en oorbellen.

Uniek aandenken aan je geliefde

Wil je graag een uniek aandenken aan je geliefde? See You Memorial Jewelry is een juwelenmerk dat zich focust op rouwjuwelen. Je hebt keuze uit een uitgebreid gamma zoals ringen, kettinghangertjes, armbandjes en oorbellen. Deze kan je laten personaliseren door er bijvoorbeeld wat asresten, een stukje haar of een vingerafdruk van je geliefde in te laten verwerken. Bij Cosine doen we alles in eigen huis. Met het nodige respect aan de overledene verwerken wij nauwkeurig het aangeleverde rest in het rouwjuweel.

Naast de collectie van See You, kan je natuurlijk ook een eigen juweel aanbrengen om te laten hermaken tot gedenksieraad.

Met een memorial juweel draag je altijd een stukje van je geliefde met je mee. Kom gerust even langs om de mogelijkheden te bespreken en samen een mooi aandenken te ontwerpen.

En denk er aan: liken en delen is fijn!

Copyright © Cosine Concept Store | Website by It's me