Kerstcadeaus voor de vroege vogels

Al aan het nadenken over kerstcadeaus? We zijn er misschien vroeg bij, maar je kan beter goed voorbereid zijn op de leukste tijd van het jaar! Snuif bij Cosine al wat ideeën op voor een origineel cadeau onder de kerstboom.

Een “Gladys” armband van Les Soeurs is een prachtig accessoire voor elke fashionista. De populaire armbanden zijn perfect om je outfit een stoere toets te geven. De banden bestaan uit leer met een magnetische sluiting en in verschillende polsmaten. Ze worden door de drie Belgische zusjes eigenhandig gemaakt, kwaliteit op en top voor een verleidelijk prijsje.

De nieuwe collectie van Melano Jewels heeft ook weer zijn intrede gemaakt in onze winkel. Melano staat bekend om zijn ringen met verwisselbare steentjes. Een nieuw steentje is altijd een schot in de roos voor vrouwen met een ring van Melano. 

Ook de nieuwe collectie van Ania Haie krijgt weer een nieuwe plaats in onze winkel. Ideale juwelen om te mixen en matchen. Hier maak je elke liefhebber van fijne juwelen gelukkig mee. 

Kom gerust een langs bij Cosine om een ideaal kerstcadeau te vinden of om lekker zelf je wensenlijst op te stellen. Hopelijk tot snel!

Copyright © Cosine Concept Store | Website by It's me