Christmas time

Op zoek naar een perfect kerstcadeau voor man, vrouw of kind? Geen zorgen, bij Cosine vind je voor iedereen wel iets leuks! Voor de mannen hebben we armbanden van Gemini en Pig & Hen. Ideaal voor elke modebewuste man.

Zowel te dragen bij een casual als bij een zakelijke outfit. Ook de Secrid portefeuilles blijven erg populair. Een compacte duurzame portefeuille die in elke broekzak past. De Secrid is zeer handig in gebruik en mooi voor het oog met zijn minimalistisch karakter.

Vrouwen kan je altijd plezieren met juwelen. Een nieuw setje oorbellen, een armbandje, ring, uurwerk of ketting? Bij Cosine vind je sierraden van onder andere Ania Haie, Melano Jewels, Bronzallure en nog zo veel meer.

Ook de kleintjes kunnen we plezieren met kinderjuwelen. Een fleurig armbandje of nieuwe oorbelletjes. Wat je ook kiest, de kinderoogjes zullen sowieso glinsteren. Wist je dat je bij Cosine ook terecht kan voor de eerste oorbelletjes? Een leuke tip voor bij de feestdagen!

Vind je het moeilijk om een gepast cadeau te kiezen? Je kan natuurlijk ook kiezen voor een cadeaubon. Anyhow, bij Cosine kan je alle kerststress achterwege laten.  

Alvast hele fijne feestdagen gewenst vanwege Bart en Yasmine! 

Copyright © Cosine Concept Store | Website by It's me