Maak je dressing summerproof!

Nog op zoek naar een klusje in huis? Mest dan je dressing eens uit en maak alvast plaats voor wat leuke lente-zomerstuks. Als de storm terug is gaan liggen, kan je meteen in gang schieten en de verloren shoptijd terug inhalen! Breid je zomerdressing uit met enkele nieuwe items volgens de nieuwe modetrends van 2020! Zo kan je alsnog de zomer stijlvol tegemoet lopen.

 

Ook deze lente/zomer pakken we weer uit met nieuwe interessante merken. Zo heeft de lente-zomercollectie van Mödstrom, Wearable stories, Moss Copenhagen (MSCH) en Terra di Siena de weg naar onze winkel gevonden. Eén voor één merken met een gesofisticeerde look en van duurzame kwaliteit. Verder blijven we trouw aan de topmerken Josh V, Rue de Femme en Mos Mosh. Ook voor een beperkter budget hebben we een leuk aanbod in kledij, zo kan je snel schakelen en inspelen op de laatste modetrends.

Zoals jullie weten is onze winkel momenteel gesloten onder het motto #stayhome. Volg ons online zodat je steeds op de hoogte blijft van ons aanbod en de laatste nieuwtjes. Zie je iets leuks voorbij komen? Contacteer ons, want momenteel zorgen wij voor verzending aan huis.

Sharing is caring.

Copyright © Cosine Concept Store | Website by It's me