Klaar voor de zomer

Biba Juwelen

We kunnen afscheid nemen van de lente en lopen de zomer tegemoet. Dat geeft instant een vakantiegevoel! Een perfect moment om kleurrijke en frisse accessoires in huis te halen en leuke zomeroutfits samen te stellen.

Lees verder

Zonnebrillen van Komono

Zonnebrillen van Komono

Loop de zomer hip tegemoet met een zonnebril van Komono! De eigentijdse collectie bevat voor ieder wat wils. Minimalistische modellen worden afgewisseld met meer gedurfde monturen, zowel voor mannen als voor vrouwen. De brillen geven een goede UV bescherming, om te voorkomen dat de zonnestralen de ogen kunnen beschadigen.

Lees verder

Zet je papa in de kijker!

Pig & Hen armbanden

Vaderdag, een mooie dag om alle papa’s en pluspapa’s te vieren! En daar hoort natuurlijk ook een topcadeau bij. Heb je al eens gedacht aan een hip mannenjuweel?

Lees verder

Verwennerij voor de mama’s!

Handtassen Hasselt

Moederdag, de dag om alle mama’s te verwennen met een origineel cadeau. Verras je moeder bijvoorbeeld met een leuke handtas, dan schiet je gegarandeerd in de roos! De verfijnde tasjes van Détail blijven een topper, enerzijds door het tijdloos design en anderzijds door gebruik te maken van gerecycleerde materialen.

Lees verder

Copyright © Cosine Concept Store | Website by It's me