Wij zijn gesloten van 24 februari t.e.m. 1 maart.

Recht uit het hart

Valentijn bij Cosine

Valentijn, een mooie dag om je geliefde te verrassen. Haal die romanticus in je naar boven en kies eens iets anders dan een bloemetje of pralines. Bij Cosine kan je terecht voor een mooi juweel zoals een ring, armbandje, horloge of oorbellen. Zo hebben we sinds kort onze nieuwe collectie binnen van onder andere BIBA, Ania Haie, Bronzallure,…

Lees verder

Tijd om te gaan solden shoppen!

Solden bij Cosine

De feestdagen zijn voorbij, tijd om te gaan solden shoppen!

Cosine pakt meteen uit met straffe kortingen, perfect voor de portemonnee als deze heeft moeten lijden onder de feestdagen. Kom gerust eens kijken naar onze aanbiedingen, je zal ongetwijfeld versteld staan van onze kortingen gedurende de solden periode.

Lees verder

Christmas time

Christmas time

Op zoek naar een perfect kerstcadeau voor man, vrouw of kind? Geen zorgen, bij Cosine vind je voor iedereen wel iets leuks! Voor de mannen hebben we armbanden van Gemini en Pig & Hen. Ideaal voor elke modebewuste man.

Lees verder

Kerstcadeaus voor de vroege vogels

Kerstcadeaus voor de vroege vogels

Al aan het nadenken over kerstcadeaus? We zijn er misschien vroeg bij, maar je kan beter goed voorbereid zijn op de leukste tijd van het jaar! Snuif bij Cosine al wat ideeën op voor een origineel cadeau onder de kerstboom.

Lees verder

Copyright © Cosine Concept Store | Website by It's me