Gemini armbanden

It’s a man’s world

Gemini

Gemini armbanden voor mannen zijn erg populair en bovendien op én top Belgisch. Deze stoere heren armbanden zijn gemaakt van natuursteen, die tevens betaalbaar zijn. Gemini Bracelets geven een trendy en stoere uitstraling. De armbanden kunnen los maar ook als tweekleurige sets gedragen worden.

Secrid

De Secrid Miniwallet biedt u bescherming en gemak! De Secrid Mini Wallet bestaat uit een massief aluminium cardprotector, omhult met een lederen portemonnee.

Menbags & Laptoptassen

Mannen lijken hun schaamte al lang voorbij. Handtassen voor mannen zijn hot. De menbags zijn eigenlijk niet meer uit het straatbeeld weg te denken. En terecht, want naast functioneel kan een tas voor mannen ook het accessoire bij uitstek zijn. Daar waar mannen vroeger alles in hun broekzakken propten, dragen ze tegenwoordig steeds vaker Menbags. Ook voor een stijlvolle, originele of trendy laptoptas kan je bij Cosine terecht. Spring eens binnen om onze collecties te bekijken.

Pig & Hen

Het Amsterdamse Pig & Hen staat voor de stoere scheepslieden. Deze mannen lieten op hun voeten een varken en een haan tatoeëren. Dit staat symbolische voor wanneer er een schipbreuk zou zijn, deze beesten hielden niet van water en konden niet zwemmen, dat ze je ziel zouden redden. Het materiaal wat gebruikt wordt voor deze armbanden is het stevigste draad en heeft een breuksterkte van 3400 kg. Dit houdt in dat deze armband voor de rest van je leven mee kan gaan en door de tijd alleen maar mooier wordt. Elk armbandje wordt geleverd in een houten doos met een smaller bandje.

Silver By Cosine

Silver by Cosine is het huismerk van Cosine. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de topstukken van andere bestaande merken. Het is een mooie, hedendaagse en trendy lijn van stalen juwelen, al dan niet afgewerkt met lederen banden.

Speedometer

Speedometer Official is een jong merk, opgericht door twee vrienden afkomstig uit het noorden van Italië. Met hun passie voor sieraden en horloges zijn ze tot het idee gekomen om het beste van beide te combineren, zo is de hippe Speedometer bangle ontstaan. De armband is one size en kunnen gebogen worden voor de juiste pasvorm. Het is geïnspireerd op de Rolex Oyster Watches.

Copyright © Cosine Concept Store | Website by It's me